Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Bli kjent-fondet

icon Bli kjent 2

Ny frist for søknader til Bli kjent-fondet

Søknadsfristen er flyttet fra 1. april til 1. mai. Frivillige lag/organisasjoner og institusjoner i Hamarøy og Tysfjord kan søke om tilskudd til ulike aktiviteter og arrangement fra fondet. Målet er å legge til rette for å bli bedre kjent gjennom aktivitet og samarbeid.

Utsikt-fra-Hatten-(1)

Ti på Topp Hamarøy

Ti på Topp Hamarøy har fått midler Bli Kjent-fondet for å samordne aktiviteten sin til den nye kommunens geografiske område. 

DSC_2582

Økonomisk støtte til arrangement

400.000 kroner er satt av til et Bli kjent-fond for nye Hamarøy og neste tildelingsfrist er 1. april 2019. Frivillige lag/organisasjoner og institusjoner i Hamarøy og Tysfjord kan søke om tilskudd til ulike aktiviteter og arrangement fra fondet. Målet er å legge til rette for å bli bedre kjent gjennom aktivitet og samarbeid.

Utsikt-fra-Hatten-(1)

Retningslinjer for Bli kjent-fondet

Fellesnemnda i nye Hamarøy kommune ønsker å gi økonomisk støtte for at lag/organisasjoner og institusjoner i de tre kommunene skal bli bedre kjent gjennom aktivitet og samarbeid. Frivillige lag/organisasjoner og institusjoner i kommunene Hamarøy og Tysfjord kan derfor søke om tilskudd til ulike aktiviteter og arrangement fra Bli kjent-fondet. 

Det kan søkes om til skudd på inntil kr. 10 000 pr. tiltak/arrangement.